lördag 26 mars 2011

Världens roligaste ljud

Jag anser mig vara rätt jäkla bra på att släppa väder.

I de inofficiella pruttvärldsmästerskapen i Breckenridge, Colorado 1993 lämnade Australien, Nya Zeeland, Skottland, Japan och värdnationen USA walk over till mig. Japanen bugade djupast och dubbade mig Fart King. 

Jag har försvarat min titel framgångsrikt sedan dess. Jag har skrikfjärtat en hel natt för en kompis i en liggvagn på väg till Riksgränsen bara för att vid ankomst upptäcka att det i hemlighet klivit på fyra tjejer under natten.  

Jag har brakskitit omkull en barnvagn med ett barn i på Götgatsbacken i Stockholm. Oavsiktligt efter en väns plötsliga utfall med en plastgaffel men ändå. Tänk på det nästa gång du går förbi Pocketshop för det var där det hände.

Min flatulens har alltid imponerat mer på öron än på näsor. Det är ett himla tryck helt enkelt. Ställ mig på en trottoar med sand på och jag kan förflytta mig framåt flera decimeter utan att lyfta på fötterna. Mitt liv går följaktligen mest ut på att lirka ut gas ur min kropp utan att det hörs. Men kung är jag.

Konkurrens finns dock ibland där man minst anar det och The Fart King har ännu inte hämtat sig efter en trevlig brunch nyligen där hans svägerska, en helt vanlig milf från Uppsala, släppte en så hisklig äggmök att Montazami-tofsarna i taket på Scandic Malmen krullade sig. Sen skyllde hon på sin yngsta son.

Jag bugar mig ödmjukt och abdikerar.

6 kommentarer:

 1. Vad slags bränsle går du på?

  SvaraRadera
 2. Mein Gott! "Mjölkmage" får liksom en helt ny innebörd! Hahahahaha! :D

  SvaraRadera
 3. I svägerskans fall rör det sig om lökmage har jag förstått. I mitt fall ren talang.

  SvaraRadera
 4. App app, nu har du glömt en viktig händelse i detta cv, det hände sig för en 15 år sedan, ganska exakt på en en lokaltvkanal i din dåvarande bostadsord. Mer bör inte berättas om du icke önskar.

  /Sara

  SvaraRadera
 5. Lite kanske vi kan lämna åt fantasin, hehe. Ett komplett cv hade för övrigt blivit för långt men tack för påminnelsen. Davidsson sitter säkert och raspar i samma mic än idag.

  SvaraRadera