tisdag 29 mars 2011

Gästblogg

Titel: "Kuk på bil (in excelsis)"
Konstnär: Okänd

Denna snöteckning från tidig Twitterperiod är ett mästerverk inom falloskonsten. De böjda linjerna vittnar om influenser från postpubertalismen och, förstås, Cézanne. Det är också ett fantastisk exempel på "pung i profil"-problematiken som konstnärer har brottats med i århundraden. Här har konstnären i fråga använt sig av den populära dubbeltestikeltekniken och för säkerhets skull skrivit "KUK" under så att det inte ska råda några tvivel om vad konstverket föreställer. En teori som växt fram på senare år är att KUK helt enkelt är initialerna till dadaisten Krist-Ulv Kaiserslautern.Simson förtydligar: Ovanstående är alltså snott från Facebook och en av mina absolut närmaste bekanta. Han är en mycket rolig man som enligt mig borde börja blogga. Är det bara jag som tycker att det är dags för denne humorist att dela med sig till fler än bara sina vänner på Facebook?

4 kommentarer:

 1. Hahaha!
  Underbart! Fick tillbaka lite av den där förbjudna känslan i mellanstadiet när "man"/jag ritade nån kuk ibland i smyg. På högstadiet hade det blivit blasé och nu var det länge sedan jag ritade något överhuvudtaget. Nästa tillfälle ska jag banne mig rita en kuk - for old time's sake! :D

  SvaraRadera
 2. En underskattad konstform. Imma på glas är min favoritkanvas. Gärna på badrumsspegel hemma hos någon för då är den där igen efter nästa dusch.

  SvaraRadera
 3. HAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!! faen; jag DÖÖÖR!

  SvaraRadera
 4. Ja! Imma är toppen! Hahaha!

  SvaraRadera